Nieuws

Leefstijlcoach Jan Bout wenst u fijne feestdagen!

Als je Leefstijlcoach je fijne feestdagen wenst, dan wil hij eigenlijk zeggen: ik wens dat cortisol je zo min mogelijk cortisol in je bloed en regelmatig wat adrenaline. Dat klinkt misschien een beetje gek, ……. tot dat je er wat dieper over nadenkt.

Diana Oostrom

Diana stelt zich voor: masseur bij Fysiopark

Sinds april dit jaar verzorgt Diana Oostrom massages bij Fysiopark. Iedereen is uniek en ieder lijf heeft iets anders nodig. Diana werkt vanuit de behoeften van de ontvanger.

De rol van fysiotherapeuten bij COVID-19

Het zijn bijzondere tijden voor onze maatschappij. De eerste COVID-19 patiënten worden ontslagen uit het ziekenhuis, anderen herstellen thuis in isolatie. Laten we hopen dat het de komende tijd langzaam beter gaat en we weer meer vrijheid gaan krijgen. Echter zijn de problemen voor veel (ex)- COVID19 patiënten dan nog niet voorbij.

Psychosomatisch fysiotherapeut Sabrina van den Tillart

Wie is Sabrina van den Tillart? Binnenkort start Sabrina bij ons in de praktijk als psychosomatisch fysiotherapeut. Zij volgt daarmee Lise Hansen op, een kundig professional met veel expertise en een heel warm hart. Lise heeft jaren met veel plezier in onze praktijk gewerkt en mag nu gaan genieten van haar welverdiende pensioen. In deze […]

Maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Update 23-3-2020 8.30 uur Praktijk gesloten Wij hebben na lang wikken en wegen besloten om de praktijk toch te sluiten vanaf dinsdag 24 maart. Een moeilijke beslissing, maar voor ons gevoel nu wel de juiste. Patiënten met vragen kunnen telefonisch nog wel advies krijgen. Zorg goed voor uzelf en wij hopen u op korte termijn […]