Praktijk & werkwijze

In vertrouwde handen

Bij FYSIOPARK Uden kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie, voor sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie (ouderen), oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, echografie en shockwave therapie. Het is een expertisecentrum met goed opgeleide mensen. Het centrum heeft een goede naam opgebouwd door zijn kennis, vaardigheden en ervaring. We werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. U bent er altijd in vertrouwde handen.

Klachten onder controle

De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van ons centrum begeleiden u bij het herstel van klachten aan gewrichten, spieren en zenuwen of bij het onder controle krijgen van klachten. In onze uitgebreide trainingszaal kunt u onder deskundige begeleiding revalideren. Zo helpen wij u om zo goed mogelijk in het dagelijks leven te kunnen functioneren.

Visie

Wij zien een tendens dat wij Nederlanders bewuster aan onze gezondheid gaan werken. Dit betekent dat klanten een steeds grotere rol krijgen in het behalen van hun gezondheidsdoelen. De rol van de therapeut gaat meer richting coachen in plaats van instructie geven. We bieden producten aan waarbij de klant zelfstandig aan zijn gezondheid kan werken. Ons onderscheidend vermogen ligt in de professionele ondersteuning die onze klanten krijgen wanneer zij worden beperkt door lichamelijke klachten of het vinden van een optimale leefstijl.

Missie

Iedereen fit en vitaal. Het is onze missie dat onze klanten ons ervaren als een betrouwbare partner bij het oplossen en vervolgens voorkomen van gezondheidsproblemen. Wij doen dit op een onderscheidende manier door als één team op professionele en vooral betrokken wijze te handelen.

Wij geven hier invulling aan door een breed pallet aan specialistische fysiotherapeutische diensten aan te bieden, sport op maat voor iedereen (dus ook als je beperkt wordt door lichamelijke klachten) en leefstijlcoaching.

U kunt, zonder verwijzing van de huisarts, terecht bij FYSIOPARK.
Als u chronische klachten heeft, dan heeft u wél een verwijzing van een specialist nodig.

Een afspraak maken

  • U kunt telefonisch een afspraak maken via: 0413 25 12 60, op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.
  • Voor een afspraak kunt u ook het  digitale aanmeldingsformulier invullen.
  • Binnen 1 werkdag krijgt u een telefoontje voor het maken van de afspraak.
  • U kunt ook een e-mail sturen. Vermeld u daarin a.u.b. uw naam, adres, het telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent en een korte aanduiding van de klacht.

Adequate service

Wij streven ernaar om binnen 48 uur met u een afspraak voor behandeling te kunnen maken. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen ten aanzien van de behandelaar en/of afspraaktijd.

Bernhoven logo
De Huidtherapeut logo
Bremer Podotherapie logo
Handencentrum logo
Blixembosch logo
Hoofd Fysio logo
Psychologie
Tolbrug logo
Van der Hoeven logo
Viasana logo