Leefstijlcoaching

2020 zijn we gelijk goed begonnen met de opening van onze nieuwe oefenzaal in combinatie met de Leefstijlcoaching die we in het begin van dit nieuwe jaar hebben geïntroduceerd. Iedereen die steun kan gebruiken bij het maken van de meest gezonde keuze komt hiervoor in aanmerking. Bij twijfel of u zelf in aanmerking komt, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wat houdt leefstijlcoaching in?

In individuele sessies werkt u aan de beste versie van uzelf. In gezamenlijke gesprekken waarin ruimte is voor uw ideeën, meningen en blik op de wereld komt u tot een heldere kijk op uw eigen situatie. Vanuit dat nieuwe inzicht gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Vervolgens steunen we u bij het aanleren van dat nieuwe gedrag en blijven we zoeken naar verbeteringen. Altijd in kleine stapjes, met doelen die realistisch zijn.

Is leefstijlcoaching iets voor u?

Bent u na het lezen hiervan geïnspireerd geraakt om mee te doen? Aarzel dan niet en bel of mail naar ons om je in te schrijven. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Ook dat is geen probleem, we helpen u graag met al uw vraagstellingen.