Senior Fit: fitness voor senioren

Ouder worden we allemaal. Gezond en fit ouder worden is echter helaas niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk om, ook op latere leeftijd, voldoende te blijven bewegen om je kracht en conditie op peil te houden. Senioren die regelmatig bewegen hebben een hogere kwaliteit van leven, meer gezonde levensjaren, zijn langer zelfstandig en lopen minder risico op vallen. Je voelt je snel energieker en fitter en dat zal je dagelijkse activiteiten, zoals boodschappen doen of wandelen, makkelijker maken.

Blijf in beweging met fitness voor senioren

Senior Fit is een gevarieerde bewegingsactiviteit voor senioren. Samen bewegen is namelijk niet alleen gezond, maar ook gezellig. Onder begeleiding van een ervaren geriatrie fysiotherapeut volg je lessen in groepsverband met lichaamsgenoten. Met afwisselende oefeningen richten we ons op:

  • Conditie
  • Kracht
  • Evenwicht
  • Lenigheid
  • Coördinatie

Bij Fysiopark Uden hebben we elke donderdag tussen 9.30.00 en 10.30 een speciaal uur fitness voor senioren. Met een standaard fitness abonnement ben je daarnaast ook welkom in onze fitness voor zelfstandig sporten, onder supervisie van onze professionele instructeurs en eventueel met een op maat gemaakt trainingsschema.

FysioFitness