Medische fitness

Fit voelen, op gewicht blijven, pijntjes voorkomen en minder snel moe zijn. Dat willen we natuurlijk allemaal. Voldoende beweging is hierbij een van de belangrijkste aspecten. Voldoende beweging en sporten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb jij moeite met voldoende beweging? Bijvoorbeeld omdat je door ouder worden niet goed meer weet wat je wel en niet kunt doen? Heb je last van chronische aandoeningen die sporten moeilijk maken? Of ben je net hersteld van een blessure, ongeluk of operatie en wil je het sporten op een verantwoorde manier weer oppakken? Kortom, wil jij graag fit worden en in beweging blijven maar lukt het je niet zelfstandig? Dan is medische fitness wat voor jou!

Sporten onder medische begeleiding

Bij medische fitness sport je zelfstandig zoals in de sportschool. Grote verschil is dat er bij Fysiopark altijd een fysiotherapeut aanwezig is om je bij de oefeningen te helpen. We helpen je bij het opstellen van een trainingsschema en kijken welke oefeningen bij jou passen. Als je bezig bent, houden we een oogje in het zeil en kun je vragen stellen. Sporten onder medische begeleiding, zo zou je het kunnen zien.

We beschikken over dezelfde apparaten, attributen en toestellen als een sportschool. We werken altijd in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte voor iedereen is en de fysiotherapie iedereen de juiste aandacht kan geven. Jouw persoonlijke programma wordt altijd op maat gemaakt en wordt gebaseerd op jouw situatie en doelen. Dat kan het opbouwen van conditie of kracht zijn, of oefeningen gericht op het verminderen van pijn. Zonder je lichaam te veel te belasten of klachten te provoceren.

Medische fitness sporten onder begeleiding