• Lise Hansen

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!

Over Lise Hansen

Als 19-jarige verhuisde ik van mijn vaderland Denemarken naar Nederland, om samen met mijn huidige man te gaan wonen. Wij hebben 2 inmiddels volwassen kinderen en volgen hun leven met grote betrokkenheid.

In Nijmegen heb ik de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd en toen ik ging werken, kreeg ik affiniteit met de met mensen, die niet binnen de normale hersteltijd beter werden, maar waarbij stress, angst of ander psychisch lijden een rol speelde.

Toen in de 90-er jaren de eerste cursussen over chronische pijn werden gegeven, heb ik die gedaan. Van 2002 tot 2005 heb ik de 3-jarigeopleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut gevolgd. En dit was precies, wat ik nodig had om, op een voor mij zinvolle wijze, door te gaan in de fysiotherapie. Een van mijn motto’s is dan ook “worden wie je bent”

Buiten mijn werk vind ik het fijn om creatief bezig te zijn,- ik maak o.a.keramische beelden, ben ook gek op lezen en wandel graag in de natuur. Mijn eigen lichamelijke belastbaarheid probeer ik redelijk goed te houden door te gaan trainen in een sportschool ( practice what you preach). En natuurlijk ga ik regelmatig naar Denemarken, om de banden met mijn 3 zussen en familie aan te halen.

Ontdek de E-gym

Wil jij begeleid sporten?
Per maand opzegbaar!
Plan een gratis E-Gym proeftraining 

IK WIL EEN GRATIS PROEFTRAINING INPLANNEN