• Fysiotherapeut bij FYSIOPARK

    Mathias van Son

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!

Over Mathias van Son

Even voorstellen, ik ben Mathias van Son en werk sinds augustus 2020 bij FYSIOPARK als algemeen fysiotherapeut. Verder begeleid ik AquaFysio op maandag, dinsdag en donderdag. Naast het werk als fysiotherapeut vind ik mijn plezier in het maken van muziek en beoefenen van verschillende sporten zoals squashen en klimmen.

Korte CV:

Opleiding

  • 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool Eindhoven
  • 2021 cursus Musculoskeletal ultrasound (Echografie) met succes afgerond

Ervaring

  • Stage gelopen in verschillende particuliere praktijken, waaronder FYSIOPARK
  • Sinds 2020 werkzaam als algemeen fysiotherapeut

Contact

Heeft u een vraag aan Mathias, dan kunt u hem een email sturen: mathias@fysioparkmathias@fysiopark.nl

Aanwezig op

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

BIG-registratienummer: 49928290104