Vacature Personal Trainer bij Fysiopark

Voor onze vestiging in Uden zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Personal Trainer om ons team te versterken.

Over Fysiopark

Fysiopark is een groeiende praktijk met vestigingen in Uden en Boshoven. Wij staan voor gemoedelijke en professionele zorg met een persoonlijke benadering. Naast de ‘hands-on’ behandelingen geloven wij in de kracht van actief herstel. De huidige wetenschappelijke inzichten, de kennis en ervaring van de therapeut in samenspraak met de patiënt vormen samen de basis van de behandeling. Wij willen dat klanten een steeds grotere rol krijgen in het behalen van hun gezondheidsdoelen. De rol van de therapeut gaat meer richting coachen in plaats van instructie geven.

Wij zetten als fysiotherapeut een stap extra richting een gezondere leefstijl!

We bieden na de behandeling fysiotherapie ook beweegprogramma’s aan waarbij de klant aan zijn gezondheid kan werken. Ons onderscheidend vermogen ligt in de professionele ondersteuning die onze klanten krijgen wanneer zij worden beperkt door lichamelijke klachten of het vinden van een optimale leefstijl. Het is onze missie dat onze klanten ons ervaren als een betrouwbare partner bij het oplossen en vervolgens voorkomen van gezondheidsproblemen. Wij doen dit op een onderscheidende manier door als één team op professionele en vooral betrokken wijze te handelen.