Vacature Leefstijlcoach

Voor onze fysiotherapie praktijk aan de Volkelseweg in Uden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Leefstijlcoach ter uitbreiding van ons team.

Wie zijn wij?

Fysiopark is een groeiende praktijk met vestigingen in Uden en Boshoven. Wij staan voor gemoedelijke, professionele zorg met een persoonlijke benadering. Naast ‘hands-on’ behandelingen geloven wij in de kracht van actief herstel. Wetenschappelijke inzichten, gecombineerd met de kennis en ervaring van onze therapeuten en de betrokkenheid van de cliënt, vormen de basis van onze behandeling.

Samen verhelpen én voorkomen we fysieke klachten bij onze cliënten!

Wij willen dat klanten een steeds grotere rol krijgen in het behalen van hun gezondheidsdoelen. De rol van de therapeut gaat meer richting coachen in plaats van instructie geven.Naast fysiotherapie bieden we daarom ook beweegprogramma’s aan waarmee klanten aan hun gezondheid kunnen werken. Ons onderscheidend vermogen ligt in de professionele ondersteuning bij lichamelijke klachten en het vinden van een optimale leefstijl. Onze missie is om als betrouwbare partner gezondheidsproblemen op te lossen en te voorkomen, met een professionele en betrokken aanpak als één team.

Fysiopark: van herstel tot optimale vitaliteit!