Vacature Fitness coach bij Fysiopark

Voor onze fysiotherapie praktijk aan de Volkelseweg in Uden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Fitness Coach ter uitbreiding van ons team.

Wie zijn wij?

Fysiopark is een groeiende praktijk met locaties in Uden en Boshoven. Wij staan voor gemoedelijke en professionele zorg met een persoonlijke benadering. Naast ‘hands-on’ behandelingen geloven wij in de kracht van actief herstel. We combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten met de expertise van onze therapeuten en de input van onze patiënten. Ons doel is dat klanten een actieve rol spelen in het behalen van hun gezondheidsdoelen, waarbij onze therapeuten steeds meer de rol van coach aannemen.

Wij willen gezondheidsproblemen verhelpen én voorkomen!

Naast fysiotherapie bieden we beweegprogramma’s aan waarmee klanten aan hun gezondheid kunnen werken. Onze kracht ligt in de professionele ondersteuning die we bieden bij lichamelijke klachten en het streven naar een optimale leefstijl. Het is onze missie om als betrouwbare partner gezondheidsproblemen op te lossen en te voorkomen. We werken als één team op een professionele en betrokken manier. Fysiopark: van behandeling tot vitale kracht!