Sporten bij Fysiopark

Kleinschalig, persoonlijke begeleiding en per maand opzegbaar

Sporten bij Fysiopark is wel zo fijn, laagdrempelig, kleinschalig en met begeleiding van een fysiotherapeut. Hierbij maak je gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en applicaties van Egym.

Met een  sportabonnement kun je bij FYSIOPARK komen sporten op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Na een intake en uitleg van het programma ga je zelfstandig aan de gang. We raden iedereen wel aan om vaste tijdstippen in de week te kiezen. Dat is beter voor de regelmaat.

De fysiotherapeuten zijn altijd in de buurt om jou met raad en daad bij te staan. Dat is de deal bij Fysiopark; je traint zelfstandig, maar je hebt altijd een fysio ter beschikking om je te helpen als je een vraag hebt over het oefenprogramma of wanneer je een pijntje op voelt komen die je niet direct kan plaatsen.

Wij leggen de nieuwe oefening uit of onderzoeken je en helpen je zo weer op weg, We wensen je veel plezier bij deze gezonde vorm van sport.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Leden kunnen ook zelf een afspraak inplannen middels ons online reserveringssysteem via onderstaande button.