PARTTIME SECRETARESSE

Fysiopark is op zoek naar een parttime secretaresse. Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

Fysiopark is een echte Udense praktijk, gelegen nabij ons mooie sportpark. In een gemoedelijke maar professionele sfeer krijgen patiënten een persoonlijke behandeling die aansluit bij hun wensen. Voor alle voorkomende klachten zijn specialisten aanwezig. We zijn een brede praktijk waar we naast therapie ook preventieve zorg en nazorg aanbieden.

Wat krijg je van ons?

Een parttime en zeer gevarieerde baan in een fijne en professionele omgeving. Samen met collega’s verricht je de administratieve en facilitaire werkzaamheden binnen het secretariaat. Het belangrijkste onderdeel van deze veelzijdige functie is dat je het aanspreekpunt bent voor onze patiënten, zowel aan de balie als aan de telefoon. Daarnaast ondersteun je in deze functie de fysiotherapeuten met betrekking tot agendabeheer en correspondentie.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker met een MBO-niveau. Wij verwachten van deze medewerker een correcte Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid en kennis van Word en Excel. Je hebt een duidelijke telefoonstem en klantvriendelijke instelling. Daarnaast kun je informatie effectief verwerken en ben je accuraat, representatief, collegiaal en stressbestendig.

Solliciteren?

Voel jij je aangesproken? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar anke@fysiopark.nl.