Diana stelt zich voor: masseur bij Fysiopark

Hallo, mijn naam is Diana Oostrom. Ik woon in Uden en ben trotse moeder van 2 zonen, Julian en Matthijs en 1 dochter Danique. Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen te zijn, samen te genieten van kleine dingen en leuke dingen te doen.

Diana Oostrom Diana Oostrom massages

Sinds april dit jaar verzorg ik massages bij Fysiopark

Ik ben begonnen als masseur omdat massage, aanraking, bewustwording en ontspanning voor mij veel hebben veranderd. In 2015 raakte ik uit balans: ik liep onder andere vast in mijn werk, ik kreeg fysieke klachten en ik had weinig energie. Mijn lijf dwong mij ertoe om mijn leven anders in te richten.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gedaan gericht op massage, aanraking, bewustwording en ontspanning. Hierdoor werd ik bewuster van mijn lichaam en geest, ik werd meer ontspannen, en kwam in positieve flow. Nu voel ik me veel krachtiger en gelukkiger! En dit effect werkt niet alleen door op mezelf, ook op mijn hele gezin, werk en omgeving.

Belangrijke effecten van het regelmatig ontvangen van een massage zijn o.a.:

  • Positief effect op balans in lichaam en geest
  • Betere fysieke gesteldheid
  • Dalende spanning, stress en depressie klachten
  • Verhoging weerstand door verbeterde werking immuunsysteem
  • Betere nachtrust

Iedereen is uniek en ieder lijf heeft iets anders nodig. Ik werk vanuit de behoeften van de ontvanger: soms vraagt een moment of situatie om stevige massage of techniek toe te passen en op een ander moment is een lijf gebaat bij zachtheid. In overleg met jou zoek ik de juiste “Touch” zodat je lijf optimaal profiteert van de massage.

Boek een massage bij Fysiopark

Wil je meer informatie of direct een massage boeken? Neem contact met me op. Telefoonnummer: 06-45370422. E-mailadres: info@dianaoostrom.nl.

Ik zie je graag bij Fysiopark!
Diana Oostrom

Diana Oostrom

Diana Oostrom
Masseur